Wij zijn veelzijdig en daarom leveren we maatwerk. Jouw bedrijf, jouw doelen staan centraal. Heb je behoefte aan een uitwerking van je strategie en welke doelen je moet stellen om daar te komen? Of wil je weten wat bepaalde keuzes financieel betekenen of ben je juist op zoek naar praktische handvaten om meer grip op jouw bedrijf te krijgen? Wij luisteren, inventariseren en maken samen de juiste stappen.

Onze werkwijze

>Inventariseren<

Luisteren is een cruciale factor voor succes. Jouw ideeën, vragen, je zoektocht naar oplossingen verdienen aandacht.

We willen ingewikkelde zaken simpel maken en door te luisteren en vragen te stellen komen we samen tot de kern. Zo wordt het al snel duidelijk waar het echt om gaat.

>Plan van aanpak<

Weten we met elkaar wat we willen bereiken, dan stellen we het stappenplan op. Zo is het voor iedereen duidelijk wat we gaan doen, wanneer en door wie.

>Aanpakken<

We gaan de stappen maken om tot de echte ontwikkelingen en verbeteringen van je bedrijf te komen. Van idee, plan van aanpak naar resultaat. Onderweg houden we een vinger aan de pols en sturen bij waar noodzakelijk.

Partners

Doen waar je goed in bent en wat je energie geeft. Daarom werkt BE-GRIB samen met collega´s uit mijn netwerk die net zo persoonlijk, energiek en transparant werken als ik. Door deze samenwerking zijn wij van waarde voor onze klanten en borgen we de kwaliteit en tijdigheid.

Thea Uijtendaal | THEA! Administratie

“Ik ben graag met cijfers in de weer. En dit vind ik terug in mijn werkzaamheden voor BE-GRIB, waar ik diverse financiële administraties verwerk en secretariaatswerkzaamheden verzorg. Naast mijn werk op een financiële administratie bij een advocatenkantoor vind ik het een heel prettige aanvulling om met Akke samen te werken. Zij deelt haar kennis graag met mij en ik werk naast Twinfield en Basecone inmiddels ook met Exact Online en MoneyBird. In mijn vrije tijd houd ik ervan buiten sportief bezig te zijn: wandelen (met onze hond), zwemmen, skiën. Binnenshuis sta ik graag in de keuken om te koken, houd ik van een goed boek en samen met mijn gezin spelletjes doen.”

Ad van Dijk | Direct Financial Control

“Akke en ik kennen elkaar nu zo’n 10 jaar. Ik werkte als Finance Manager/controller bij een grote financiële instelling en Akke als interim professional. Al snel ontstond een goede samenwerking. Akke inspireerde mij 3 jaar geleden het besluit te nemen om als zelfstandige mijn carrière voort te zetten en diensten aan te bieden op gebied van boekhouding en controlling via mijn bedrijf Direct Financial Control. Geheel digitaal voor zowel eenmanszaken, kleine en middelgrote bedrijven. Exact Online, Wefact en E.Boekhouden.nl zijn de financiële applicaties waarmee we werken en waarmee onze klanten direct op de hoogte zijn van hun financiële situatie.

Wederzijds begrip en vertrouwen is hetgeen ons bij elkaar heeft gebracht om professioneel die werkzaamheden te doen en die diensten aan te bieden waar wij allebei afzonderlijk goed in zijn en ons hiermee kunnen onderscheiden binnen ons vakgebied. We delen ideeën, kennis en kunde met elkaar en bieden onze opdrachtgevers tezamen optimale oplossingen voor financiële vraagstukken. Mijn klanten zijn een flexibele en deskundige benadering gewend. Door middel van deze samenwerking kunnen we nog beter inspelen op de diverse vraagstukken en kunnen we de continuïteit van onze werkzaamheden nog beter garanderen.”

Full Finance Consultants

BE-GRIB heeft zich aangesloten bij Full Finance. Full Finance is een onafhankelijk kennisleverancier op o.a. het gebied van fiscaliteit en accountancy. Bij specifieke vraagstukken kunnen wij de expertise van de specialisten van Full Finance inschakelen. Full Finance is onafhankelijk en de medewerkers geven een eerlijk advies. Hiermee bieden wij onze klanten nog meer toegevoegde waarde.

Hoe kan ik je helpen?

Akke Bruinink - MKB Adviseur

Waar kan ik je mee helpen?