Wie is Akke - het gezicht achter BE-GRIB

De rode draad in mijn loopbaan is cijfers, processen, sparren en het vertalen van doelen in concrete acties. Naast mijn werk heb ik de nodige studies gedaan. En nog steeds vind ik het leuk, maar ook zeker belangrijk om bij te blijven op mijn vakgebied. Met BE-GRIB kan ik mijn kennis en ervaring efficiënt inzetten bij klanten. Het werken met gedreven ondernemers geeft mij energie en inspiratie. In het ondernemen met BE-GRIB kan ik mijn creativiteit kwijt. Ik houd van aanpakken, transparant werken en vind het nakomen van afspraken belangrijk.

Ik hecht waarde aan het menselijke aspect in de alsmaar snellere wereld met alle prikkels. Ik ben graag in de natuur en regelmatig in de bossen op de Veluwe te vinden, op de fiets of te voet.

6I5A8257

Over BE-GRIB

BE-GRIB is de MKB-adviseur voor ondernemers met ambities en met oog voor bewust en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zorgen dat jij als ondernemer grip krijgt en houdt op onder meer jouw financiële administratie en resultaten, personeel, processen en ICT.

BE van “zijn” – bewust in het hier en nu
BE van “worden” – wat is de stip op de horizon en hoe kom je daar?
GRIB een woordspeling op “grip” – grip op jouw onderneming

BE-GRIB: begrip voor de situatie en begrip voor jou en samen werken naar jouw doelen.

10

jaar ervaring

35

afgeronde opdrachten

2151

cappuccino's

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

BE-GRIB helpt de natuur een handje. Jaarlijks laten wij bomen planten via Trees for All. Door het planten van bomen gaan we de klimaatopwarming tegen. Bomen zorgen voor zuurstof, maar bomen ondersteunen tegelijkertijd de biodiversiteit, een huis voor dieren, reiniging van water en een schonere lucht. Adem in, neem de geur van de bossen op, ontspan en behoud onze fragiele natuur.

Boom BE-GRIB
Waar kan ik je mee helpen?